The Amsterdam Dungeon Korting

 Ontvang €3,- korting per persoon op de entree bij The Amsterdam Dungeon. In plaats van €26,- nu voor €23,-.

amsterdam dungeon logo

Griezelen in The Amsterdam Dungeon

Kom nu met de familie griezelen in het spannende attractiepark The Amsterdam Dungeon en ontdek 500 jaar duistere geschiedenis. Ervaar het nu zelf met Amsterdam Dungeon korting.

Korting Amsterdam Dungeon

Met de door Toegangskaartje.nl geselecteerde Amsterdam Dungeon korting kun je nu extra voordelig een spannend en griezelig avontuur beleven. Wanneer je jouw ticket met datum namelijk online bestelt, dan ontvang je nu namelijk €3,- euro korting p.p. op de entreeprijs. In plaats van €26,- (deurprijs) betaal je dan nog slechts €23,- per persoon.

What’s the deal?

  • Aanbieder: The Amsterdam Dungeon site
  • Online Bespaar ticket: van €26,- voor €23,-
  • Geldigheid: tickets geldig voor de geselecteerde datum.
  • Korting enkel geldig bij online bestellen.
Bestel tickets >
amsterdam dungeon tickets

Naast bovenstaande korting vind je op deze pagina ook informatie over Amsterdam Dungeon openingstijden, adresgegevens en een afbeeldingengalerij.

500 jaar spannende geschiedenis

In het spannende The Amsterdam Dungeon maak je kennis met griezelige gebeurtenissen uit de Amsterdamse historie. Gedurende 11 shows met 7 acteurs komt tijdens een walkthrough 500 jaar spannende geschiedenis aan bod. Er is een geweldige cast van acteurs, gave special effects, prachtige decors en unieke scripts waarmee je tijdens de walkthrough in aanraking komt. Een bezoek is niet alleen spannend, maar vooral ook leerzaam en op een leuke manier angstaanjagend. 

Enige achtbaan van Amsterdam

Je gaat met een groep naar binnen waarbij je deelneemt aan een interactieve tour die je lopend aflegt en ongeveer 80 minuten duurt. Iedere 10 a 15 minuten vertrekt er weer een nieuwe groep. Hierbij daal je af naar de donkere kerkers, dien je de Pestepidemie te overleven en moet je voorkomen om aan de martelingen van beul Peter Titelmann uit de Spaanse Inquisitie ten prooi te vallen. Pas tenslotte op dat je niet verdwaalt in het Spiegellabyrint. Ook is er in Amsterdam Dungeon een replica van een VOC-schip te vinden evenals de enige achtbaan van Amsterdam.

Foto’s

Middels de hieronder getoonde foto’s krijg je alvast een goede impressie van wat je zoal kunt tegenkomen in het spannende The Amsterdam Dungeons.

Openingstijden

11.00 – 17:00/18:00/19:00

​Tijdens vakanties en feestdagen gelden er afwijkende openingstijden. Kijk daarom voor actuele openingstijden op The Amsterdam Dungeons site.


Locatie

The Amsterdam Dungeon
Rokin 78
1012 KW Amsterdam