Anne Frank Musical Korting

 Profiteer tijdelijk van 50% korting op tickets. In plaats van €64 nu voor slechts €32!

theater amsterdam logo

Wegens succes speelt de musical langer door

De Anne Frank voorstelling is zo’n groot succes dat de musical langer doorspeelt. Wees er daarom bij nu het nog kan. De voorstelling over het leven van Anne Frank is gebaseerd op alle versies van haar dagboeken.

Korting Anne Frank musical

Beleef het verhaal van Anne Frank tijdens deze indrukwekkende musical. Bestel jouw tickets voor de musical Anne en ontvang maar liefst 50% korting op de entree. In plaats van €64 betaal je slechts €32 voor een kaartje op de tweede rang. Voor slechts €34,50 heb je al een kaartje op de eerste rang.

What’s the deal?

  • Aanbieder: ActievandeDag
  • Actieprijs 1e rang: van €69,- voor €34,50
  • Actieprijs 2e rang: van €64,- voor €32,- 
  • Geldig op 15, 22 of 29 mei om 13:30 of 19:00 uur.
  • Je kan per boeking maximaal 8 kaarten bestellen. Deze zitplaatsen zijn naast elkaar. 
  • Meer dan 8 personen? Dan dien je meerdere boekingen te maken. Bij het maken van meerdere boekingen is er echter geen garantie dat je naast elkaar zit.​
Bestel tickets >
anne frank musical tickets

Hieronder vind je meer informatie over de musical en over Theater Amsterdam.

Anne de musical

Anne Frank de musical vertelt het verhaal over het leven van Anne Frank. Naast de twee jaren dat zij met haar familie in het Achterhuis zat ondergedoken kom je ook te weten wat zich daarvoor en erna afspeelde. Het is erg indrukwekkend om te zien hoe exact het Achterhuis is nagebouwd. Het is ook het eerste toneelstuk over Anne Frank dat gebaseerd is op alle versies van haar dagboeken.

Theater Amsterdam

Het net buiten het centrum aan ’t IJ gelegen Theater Amsterdam is in 2014 geopend en beschikt over een theaterhal van maar liefst 4.200 m2. Dit schept unieke mogelijkheden voor grote decors en moderne theatertechnieken. Het is tevens het enige Amsterdamse theater waar voorstellingen door blijven spelen zolang het publiek er belangstelling voor heeft.

Foto’s

Hieronder vind je een foto overzicht van een aantal scenes uit de theatervoorstelling en daarnaast van het  exact nagebouwde Achterhuis.

Openingstijden

Middels deze actie is het mogelijk om naar de Anne Frank voorstelling te gaan op de volgende tijden:

Zondag 5 juni: 13.30 uur of 19.00 uur.
Zondag 26 juni: 13.30 uur of 19.00 uur.

Wees er snel bij, want de overige data zijn reeds volgeboekt.


Locatie

Theater Amsterdam
Danzigerkade 5
1013 AP, Amsterdam