Apenheul korting?

Speel mee met de VriendenLoterij en ontvang 4 gratis kaartjes voor de Apenheul. Beleef een onvergetelijk avontuur tussen de apen!

apenheul logo

Loslopende apen in Apenheul

Apenheul is een dierentuin met apen uit Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Uniek is dat sommige apen er zelfs los tussen de bezoekers mogen lopen. Profiteer hieronder van Apenheul korting.

Korting Apenheul

Profiteer van een voordelig dagje uit naar de Apenheul! Ontdek nu tijdelijke aanbiedingen, inclusief de mogelijkheid om gratis toegang te krijgen voor vier personen. Toegangskaartje.nl heeft exclusieve acties gevonden bij de VriendenLoterij en bij ActievandeDag. Ontdek hieronder wat deze geweldige aanbiedingen inhouden.

4 gratis kaartjes via de VriendenLoterij

Neem nu deel aan de VriendenLoterij actie en ontvang tijdelijk 4 gratis kaartjes voor een dierentuin naar keuze (t.w.v. max. €110), waaronder Apenheul. Ook maak je kans op geweldige prijzen!

 • Aanbieder: VriendenLoterij
 • Actie: Per huishouden éénmalig 4 gratis kaartjes voor één dierentuin naar keuze t.w.v. max. €110,- door mee te spelen in de VriendenLoterij.
 • Meespelen kost 15 euro per lot, per trekking.
 • Iedere maand  kans op € 1 miljoen.
 • Meespelen zolang je wilt.
 • Om in aanmerking te komen voor de actie dient de inleg voor jouw lot succesvol geïncasseerd te worden.
Bestel tickets >

Korting via ActievandeDag

Maak op de website van ActievandeDag gebruik van de tijdelijke Apenheul korting en bespaar tot 34% op de toegangsprijs. Een volwassenticket (13+) is tijdelijk verlaagd van €26,50 naar €19,95. Voor een kinderticket (3 t/m 12 jaar) betaal je geen €22,50 maar €14,95. Voor kinderen t/m 2 jaar is de toegang gratis. Wees er nu snel bij, want deze actie op ActievandeDag is slechts tijdelijk geldig!

apenheul tickets
 • Aanbieder: ActievandeDag
 • Actieprijs volwassenenticket (13+): van €26,50 voor €19,95.
 • Actieprijs kinderticket (3 t/m 12 jaar): van €22,50 voor €14,95.
 • Actieprijs kinderen 0 t/m 2 jaar: gratis
 • Eenmalig geldig op de door jou gekozen tijd en datum in de periode 31 maart t/m 5 november 2023.
Bestel tickets >

Hieronder vind je meer informatie over het park, een sfeerimpressie alsmede Apenheul openingstijden.

Gezellig tussen de apen

In Apenheul ben je aan het juiste adres voor een gezellig dagje uit. Je ziet bijna geen tralies in deze prachtige dierentuin en de veilige apensoorten lopen gewoon gezellig tussen je rond. Ook zijn er Gorrilla’s en Oerang Oetans te bewonderen. Maar wees niet bang…zij bevinden zich gewoon op eilanden waar je hun natuurlijke gedrag heel goed kunt bekijken.

Leukste uitje van Nederland 2016

Een dagje aan de Apenheul is leuk voor zowel jong als oud. De dierentuin is door de ANWB zelfs bekroond tot ‘Leukste uitje van Nederland 2016’. Kom in deze prachtige dierentuin in aanraking met indrukwekkende apensoorten waarvan sommige soorten zelfs los rondlopen.​ Een bezoekje aan dit park staat dan ook garant voor een ware unieke belevenis.

Foto’s

Hieronder vind je alvast een mooi foto-overzicht van Apenheul en een aantal apensoorten die daar woonachtig zijn.

Openingstijden

Apenheul is geopend van:

31 maart t/m 7 juli en 28 augustus t/m 29 oktober: 10.00-17.00 uur
8 juli t/m 27 augustus: 9.30-18.00 uur
30 oktober t/m 5 november: 10.00-16.00 uur


Locatie

Apenheul
J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn