Aviodrome Korting

 Profiteer van €1,45 korting per persoon wanneer je jouw Aviodrome tickets online bestelt.

aviodrome logo

Grootste museum voor lucht- en ruimtevaart

Aviodrome is het grootste museum in Nederland voor luchtvaart en ruimtevaart. In Aviodrome Lelystad komen ruim tweehonderd luchtvaartjaren aan bod en kun je vele vliegtuigen bekijken.

Korting Aviodrome

Vlieg er een dagje op uit met Aviodrome korting. Wanneer je jouw entreebewijzen online bestelt, dan profiteer je van €1,45 korting per persoon. In plaats van €18,95 betalen volwassenen nog maar €17,50. Kinderen van 3 t/m 11 jaar betalen geen €16,95 maar €15,50.

What’s the deal?

  • Aanbieder: Aviodrome (officiele website)
  • Actieprijs volwassenen: van €18,95 voor €17,50
  • Actieprijs kinderen 3 t/m 11 jaar: van €16,95 voor €15,50
  • Kinderen 0 t/m 2 jaar: gratis​
Bestel tickets >
aviodrome tickets

Behalve de aanbieding kun je op deze pagina ook meer informatie vinden over Aviodrome openingstijden, adresgegevens en een sfeerimpressie.

Geschikt voor jong en oud

Voor jong en oud biedt Aviodrome de mogelijkheid om er een dagje op uit te vliegen. Kom gezellig naar de vliegtuighoofdstad van Nederland. Voor liefhebbers van luchtvaart is Aviodrome een absolute must om naartoe te gaan.​​

Meer dan 2 eeuwen vlieghistorie

Aviodrome Lelystad beschikt over een prachtig museum waarin meer dan twee eeuwen vlieghistorie aan bod komt. Ook kun je het Schiphol van de jaren 30 bezichtigen. Bekijk bijvoorbeeld hoe de vertrekhal en incheckbalie er vroeger uit zagen. Ook kun je in de Radiokamer les krijgen in het seinen van morse code. Hier leer je bijvoorbeeld om jouw eigen naam in morse code te seinen. Nieuwsgierig hoe een Boeing 747 er van binnen uit ziet? Neem dan gerust een kijkje binnen in dit enorme vliegtuig. Tenslotte is het in Aviodrome mogelijk om rondvluchten in een vliegtuig of helikopter te maken.
​​

Foto’s

Middels de hieronder weergegeven afbeeldingengalerij kun je alvast een goede indruk krijgen van welke attracties er in Aviodrome te bewonderen zijn.

Openingstijden

Aviodrome is van dinsdag t/m zondag geopend van:
10.00 uur tot 17.00 uur

Met uitzondering van schoolvakanties is het park op maandagen gesloten.


Locatie

Aviodrome Lelystad Airport
Pelikaanweg 50
8218 PG Luchthaven Lelystad