Burgers’ Zoo Actie

Speel mee met de VriendenLoterij en ontvang gegarandeerd 4 gratis tickets voor een bezoek aan Burgers’ Zoo.

burgers zoo logo

Meest bezochte attractie van Gelderland

Kom naar de meest bezochte attractie van Gelderland. Met zo’n 1,5 miljoen jaarlijkse bezoekers is het zelfs de op vier na meest bezochte attractie van heel Nederland. Bekijk hieronder de aanbieding en ontvang Burgers Zoo korting!

Korting Burgers’ Zoo

​Om jouw Burgers’ Zoo kaartjes extra goedkoop te maken heeft Toegangskaartje.nl een mooie actie gevonden. Dit keer geen Burgers Zoo korting, maar een actie van de VriendenLoterij waarbij je vier tickets helemaal gratis krijgt. Soms kan het bezoeken van een dierenpark best prijzig zijn, zo kost een volwassenen ticket €26,50.  Dus tel uit je winst om in VriendenLoterij termen te spreken. Naast de vier gratis tickets maak je ook nog eens kans op spectaculaire prijzen en speel je mee zolang je zelf wilt.​

What’s the deal?

  • Aanbieder: VriendenLoterij
  • Actie: Per huishouden éénmalig 4 gratis kaartjes voor één dierentuin naar keuze t.w.v. max. €110,- door mee te spelen in de VriendenLoterij.
  • Meespelen kost 15 euro per lot, per trekking.
  • Iedere maand  kans op € 1 miljoen.
  • Meespelen zolang je wilt.
  • Om in aanmerking te komen voor de actie dient de inleg voor jouw lot succesvol geïncasseerd te worden.
Bestel tickets >
burgers zoo tickets

Behalve de aanbieding vind je hieronder ook meer informatie over Burgers’ Zoo openingstijden, adresgegevens en uiteraard foto’s om alvast een goede sfeerimpressie te krijgen.

Nabootsing natuurlijke leefomgeving

Op een prachtige manier weet Burgers’ Zoo de leefomgeving van de verschillende diersoorten zo natuurlijk mogelijk na te bootsen. Daarnaast zie je de planten die in zo’n leefgebied thuishoren ook terug. Vanwege de enorme omvang geeft dit een zeer natuurlijke en realistische indruk. Zowel de flora als fauna zijn op grote schaal zeer nauwkeurig nagebootst.     

Themagebieden

Burgers’ Zoo is opgedeeld in een aantal themagebieden. In het safari gedeelte, welke een realistische kijk op de Afrikaanse savanne geeft, leg je een deel van de wandelroute af over een overdekte loopbrug van maar liefst 250 meter. Het woenstijngedeelte is erg indrukwekkend waar in een overdekte ruimte van 7500 vierkante meter het leven in de woestijn is nagebootst. Daarnaast is er in het Mangrove gedeelte een prachtig mangrove bos nagebootst. In het oceaan gedeelte is de flora en fauna van de oceaan op een indrukwekkende wijze weergegeven. Tenslotte kom je in het Rimba gedeelte in aanraking met een adembenemend mooi tropisch regenwoud.

Foto’s

Om alvast een sfeerimpressie te krijgen van de dieren die in Burgers’ Zoo leven hebben we hieronder een aantal mooie foto’s voor je geselecteerd.

Openingstijden

Burgers’ Zoo is op de volgende tijden geopend:

Zomerperiode: 
26 maart 2023 t/m 28 oktober 2023
9.00 uur tot 18.00 uur.

Winterperiode: 
29 oktober 2023 t/m 25 maart 2023
​9.00 uur tot 17.00 uur.

Het park is dus 365 dagen per jaar geopend!

Locatie

Burgers’ Zoo
​​Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem