Contact

Vanwege een passie voor dierentuinen en pretparken is Toegangskaartje.nl in 2016 opgericht. Vanuit een hobby voor enerzijds het ontwikkelen van websites en anderzijds een passie voor dierenparken en attractieparken is deze site voortgekomen.

Aangezien ik zelf graag een gezellig dagje uit maak vind ik het leuk om het internet af te struinen naar kortingen op kaartjes voor dierentuinen, pretparken, musea, theater en meer. Deze uitjes deel ik graag met de bezoekers van Toegangskaartje.nl zodat zij ook voordelig een dagje uit kunnen maken. Een dagje uit kan soms aardig in de kosten lopen. Door scherp geprijsde uitstapjes te delen wordt het voor meer mensen mogelijk gemaakt om gezellig en voordelig een dagje met familie of vrienden uit te gaan.

Toegangskaartje.nl is geen bedrijf en beschikt daarom ook niet over een professionele klantenservice en er kunnen daarnaast ook geen bestellingen op de site verricht worden. Bezoekers worden enkel geattendeerd op aanbiedingen die op andere websites getoond worden. Ik doe mijn best om de getoonde prijzen zo actueel mogelijk te houden, maar omdat ik het onderhouden van deze site gewoon moet combineren met een vaste baan kan dit heel soms achterlopen. In dat geval zal ik het zo snel mogelijk proberen aan te passen.

Meer weten over Toegangskaartje.nl? Neem dan contact op door een bericht achter te laten via het onderstaande contactformulier. Let er wel op dat een reactie soms enige tijd op zich kan laten wachten. Dit vanwege het ontbreken van een klantenservice. En vergeet natuurlijk niet om Toegangskaartje.nl te volgen via social media.

Wil je liever samenwerken of is bepaalde informatie onjuist? Dan kan je ook gebruik maken van onderstaand formulier.

Contactformulier

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Heb je een toevoeging of een vraag wij helpen je altijd graag.