Dierenrijk Korting

Doe mee met de VriendenLoterij en ontvang gegarandeerd 4 gratis tickets voor een bezoek aan Dierenrijk!

dierenrijk logo

Dé kinderdierentuin van Nederland

Kom ook voordelig beesten tussen de dieren. In deze mooie dierentuin nabij Eindhoven zijn meer dan 60 verschillende diersoorten te bewonderen. Profiteer hieronder van Dierenrijk korting. 

Korting op Dolfinarium tickets

Een bezoek aan de dierentuin kan tegenwoordig vrij prijzig zijn. Om een dagje Dolfinarium Harderwijk extra voordelig te maken heeft Toegangskaartje.nl een scherpe aanbieding gevonden op de website van Dolfinarium waarmee je tijdelijk €8,50 korting op de entreeprijs krijgt. In plaats van €30,- betaal je dan nog slechts €21,50 voor een toegangskaartje. Wees er nu snel bij, want de actie is slechts tijdelijk geldig!

What’s the deal?

  • Aanbieder: VriendenLoterij
  • Actie: Per huishouden éénmalig 4 gratis kaartjes voor één dierentuin naar keuze t.w.v. max. €110,- door mee te spelen in de VriendenLoterij.
  • Meespelen kost 15 euro per lot, per trekking.
  • Iedere maand  kans op € 1 miljoen.
  • Meespelen zolang je wilt.
  • Om in aanmerking te komen voor de actie dient de inleg voor jouw lot succesvol geïncasseerd te worden.
Bestel tickets >
dierenrijk tickets

Hieronder vind je meer informatie over Dierenrijk openingstijden, de locatie en natuurlijk foto’s van het dierenpark zodat je meteen een goede indruk van deze mooie dierentuin kunt krijgen.

Dieren erg dichtbij

In Dierenrijk sta je oog in oog met tijgers, ijsberen, zeehonden, roofvogels en vele andere diersoorten. Het is mogelijk om de dieren van erg dichtbij te bewonderen omdat het hekwerk bij veel verblijven is vervangen door een vrij uitzicht.  

Verschillende thema’s

Dierenrijk is ongeveer 16 hectare groot en onderverdeeld in 7 verschillende thema’s. In het cultuurlandschap zijn o.a. beverratten en vossen te bewonderen. In het oerbos vind je de everzwijnen en in de Alpen kom je oog in oog te staan met bokken. In het Moeras leven de otters, bevers en elanden. Helemaal in het hoge Noorden tref je de leefomgeving van de wolven, tijgers, rendieren en ijsberen aan. In het gedeelte strand en zee leven de zeehonden en hondshaaien. Tenslotte is het Mediterrane Zuiden de leefomgeving van de vogels en berberapen. Al deze thema’s maken Dierenrijk een zeer veelzijdige dierentuin waar genoeg te beleven valt.

Foto’s

Middels onderstaande foto’s krijg je een goede sfeerimpressie van de dieren die je in Dierenrijk kunt aanschouwen. Neem daarom een kijkje bij de onderstaande foto’s.

Openingstijden

Dierenrijk is op de volgende tijden geopend:

1 januari t/m 30 april:
10:00 tot 17:00 uur

1 mei t/m 31 oktober:
09:30 tot 17:30 uur

1 november t/m 30 december*:
10:00 tot 17:00 uur
*25, 26 en 31 december 10:00 – 16:00

Het park is dus het gehele jaar door open!


Locatie

Dierenrijk
Heiderschoor 24
5731 RG Mierlo