Tijgerworkshop Korting

Nu tijdelijk €81,- korting op de tijgerworkshop van Stichting Leeuw waarbij je zelf een tijger voert. Bij 2 personen zelfs €171,- korting! 

stichting leeuw logo

Oog in oog met een tijger!

Het meest bijzondere uitje die je kunt vinden op Toegangskaartje.nl. Unieke kans om oog in oog met een tijger te staan waarbij je deze zelf mag voeren. Bekijk hieronder de aanbieding van Stichting Leeuw en ontvang korting op de tijger workshop!

Kaartjes voor tijgerworkshop

​Hieronder vind je een unieke aanbieding van Stichting Leeuw. Met deze tijgerworkshop korting kun je van een ‘once in a lifetime’ ervaring genieten. Je gaat niet alleen zelf een tijger voeren, maar je neemt ook een kijkje in de binnenverblijven en ziet zelfs hoe een tijger moet jagen voor zijn voedsel. Je kunt nu tijdelijk profiteren van maar liefst €171 korting als je een workshop met zijn 2-en wilt doen. In plaats van €300 betaal je voor 2 personen in totaal €129. ​Bij een workshop voor 1 persoon geldt er een korting van €81 en betaal je geen €150 maar €69.

What’s the deal?

  • Aanbieder: Groupon
  • Actieprijs 1 persoon: van €150 voor €69. 
  • Actieprijs 2 personen: van €300 voor €129.
  • Actieprijs 4 personen: uitverkocht
  • Inclusief gratis kopje koffie / thee en gebak.
  • ​Maximaal 6 personen kunnen per workshop deelnemen.
  • Maximaal 10 groupons per persoon.
  • Minimumleeftijd: 16 jaar voor workshop, voor kinderen tot 16 jaar kan er een los kaartje gekocht worden op landgoedhoenderdaell.nl voor enkel het dierenpark.
  • Reserveren verplicht
Bestel tickets >
tijgerworkshop tickets

Hieronder vind je naast een omschrijving van de workshop meer informatie over de openingstijden en adresgegevens. Uiteraard mag een mooi foto-overzicht niet ontbreken zodat je alvast een goede sfeerimpressie kunt krijgen.​

Steun het goede doel

Tijdens een 2 uur durende workshop kom je alles te weten over tijgers. De dag begint met een gratis kopje koffie en thee met een lekker gebakje. Daarna volgt er een uitleg over Stichting Leeuw (de organisator van de tijgerworkshop). Door te participeren aan de workshop steun je het goede doel en komt de opbrengst ten goede aan het opvangcentrum gesitueerd op Landgoed Hoenderdael. Stichting Leeuw zet zich intensief in voor de bescherming van bedreigde katachtigen.

Tijger voeren

Na de uitleg kom je oog in oog te staan met verscheidene indrukwekkende grote katachtigen waarna er een rondleiding door de binnenverblijven en trainingsbaan volgt. Indrukwekkend om te zien is ook hoe een tijger zelf moet jagen om aan zijn eten te komen. Als knallende afsluiter mag je zelf een tijger gaan voeren door met een pincet vlees te voeren. Aangezien er tussen de tijger en jou gaas zit is dit uiteraard geheel veilig.

Dierenpark Landgoed Hoenderdael

En dat is nog niet alles, want je mag je na de tijgerworkshop ook vrij begeven op het dierenpark dat tevens op Landgoed Hoenderdael te vinden is. Zo vind je hier wolven, poema’s, tijgers, panters, hyena’s, bruine beren, rendieren, edelherten, lynxen, Schotse hooglanders en vele andere prachtige diersoorten.

Foto’s

Hieronder kun je alvast een aantal foto’s bekijken van de spectaculaire tijgerworkshop, maar ook van het prachtige dierenpark van Landgoed Hoenderdael.

Openingstijden

Aan de workshops, die 2 uur duren, kan op de volgende dagen deelgenomen worden:

Woensdagmiddagen: 13.30 uur
Vrijdagen: 10.00 uur / 13.30 uur 
Zaterdagen: 10.00 uur / 13.30 uur

Additioneel aan de tijgerworkshop kun je het dierenpark bezoeken. Deze is geopend van:

9.00 uur tot 18.00 uur.
1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag gesloten.


Locatie

Stichting Leeuw
Van Ewijckskade 1b
Anna Paulowna, 1761 JA