Zoo Veldhoven Korting

Ontvang tijdelijk 53% korting op de entree bij Zoo Veldhoven. In plaats van €20,- voor maar €9,50.

zoo veldhoven logo

Zelf dieren voeren

In Papegaaienpark Veldhoven ofwel Zoo Veldhoven mogen bezoekers vele diersoorten zelf voeren. Dit maakt dit dierenpark erg uniek en staat garant voor een interactief en leerzaam dagje uit!

Korting Zoo Veldhoven

Wie zegt dat een dagje dierenpark altijd duur moet zijn? Dat hoeft helemaal niet, want met onderstaande korting kun je erg voordelig naar deze prachtige dierentuin in Veldhoven. Profiteer nu tijdelijk van 53% korting op de entreeprijs wanneer je tickets online bestelt. Je betaalt dan geen €20 maar slechts €9,50 per persoon! En deze actie is zelfs inclusief voer voor de dieren engratis parkeren. Voor €12,50 per persoon heb je zelfs een arrangement met ticket, voer voor dieren, gratis parkeren en een gratis snack, drinken en frietje.

What’s the deal?

  • Aanbieder: Groupon
  • Actieprijs arrangement 1 (ticket, gratis parkeren en voer voor dieren) : van €20,- voor €9,50.
  • Actieprijs arrangement 2 (ticket, gratis parkeren, voer voor dieren, snack, drinken en frietje) : van €25,- voor €12,50.
  • Actieprijs kinderen 0 t/m 2 jaar: gratis
  • ​Gratis parkeren.
  • Je kan zoveel bestellingen maken als je wilt.
  • Tickets geldig t/m 31 oktober.
  • Na bestelling ontvang je jouw Groupon per mail. Deze dien je te printen en mee te nemen naar het park.
Bestel tickets >
zoo veldhoven tickets

Behalve de hierboven weergegeven actie vind je op deze pagina ook meer informatie vinden over openingstijden, een sfeerimpressie en de locatie.​

150 verschillende diersoorten

In deze dierentuin in Veldhoven, vlakbij Eindhoven, wonen maar liefst 150 verschillende diersoorten. De zoo is met name gespecialiseerd in vogels en in het bijzonder roofvogels, papegaaien, parkieten, uilen en kraanvogels. Daarbij mogen de Amerikaanse en Europese Zeearend natuurlijk niet ontbreken. Maar naast deze mooie vogelsoorten zijn er vele andere diersoorten te vinden, waaronder neusberen, ringstaartmaki’s en reptielen.

Zelf dieren voeren

Wat met name uniek is aan Papegaaienpark Zoo Veldhoven is dat je de papegaaien zelf mag voeren met nootjes die zijn inbegrepen bij aanschaf van deze kortingsactie. Zo kom je in direct contact met deze prachtige dieren. Leuk, interactief en natuurlijk leerzaam. Naast de vele dieren zijn er uiteraard ook allerlei leuke speeltoestellen waaronder een overdekte Bamboe Jungle.

Foto’s

Hieronder kun je alvast een aantal prachtige dieren bewonderen die je zoal kunt tegenkomen in deze leuke dierentuin.

Openingstijden

Zoo Veldhoven is in de periode 1 maart t/m 31 oktober dagelijks open van:
10.00 tot 17.00 

Ook op feestdagen geopend.

Handig om te weten is dat het parkeren gratis is!


Locatie

Zoo Veldhoven
Wintelresedijk 51
5507 PP, Veldhoven