Dolfinarium Korting

Ontvang maar liefst €8,50 korting per persoon op Dolfinarium tickets. In plaats van €30,- tijdelijk voor €21,50.

dolfinarium logo

Ontdek de wondere waterwereld van Dolfinarium van dichtbij!

Kom voordelig naar dit imposante zeezoogdierenpark. Ieder jaar komen er honderdduizenden bezoekers op af. Profiteer van Dolfinarium korting en breng een bezoekje aan dit prachtige park.

Korting op Dolfinarium tickets

Een bezoek aan de dierentuin kan tegenwoordig vrij prijzig zijn. Om een dagje Dolfinarium Harderwijk extra voordelig te maken heeft Toegangskaartje.nl een scherpe aanbieding gevonden op de website van Dolfinarium waarmee je tijdelijk €8,50 korting op de entreeprijs krijgt. In plaats van €30,- betaal je dan nog slechts €21,50 voor een toegangskaartje. Wees er nu snel bij, want de actie is slechts tijdelijk geldig!

What’s the deal?

  • Aanbieder: Dolfinarium
  • Actieprijs: van €30,- voor €21,50
  • Kinderen t/m 2 jaar gratis entree.​
Bestel tickets >
dolfinarium tickets

Met bovenstaande Dolfinarium korting wordt de entree een stuk goedkoper. Behalve de actie vind je hieronder ook meer informatie over Dolfinarium openingstijden, een sfeerimpressie en de locatie.​

Veel verschillende zeezoogdieren

In Dolfinarium Harderwijk kom je in aanraking met dolfijnen, zeehonden, zeeleeuwen, bruinvissen, walrussen en meer prachtige zeezoogdieren. Je kunt er tevens genieten van indrukwekkende voorstellingen en shows van deze prachtdieren.

Brullende zeeleeuwen, dolfijnenshow en meer

Het Dolfinarium biedt een unieke kans om de schoonheid en diversiteit van zeezoogdieren te ervaren. Bewonder de elegantie van dolfijnen, ontmoet speelse zeehonden en leer over het belang van natuurbescherming. Beleef een dag vol magie en ontdek de fascinerende wereld van zeezoogdieren.

Foto’s

Door middel van de hieronder getoonde sfeerimpressie krijg je alvast een goed beeld van Dolfinarium Harderwijk. Zoals je ziet valt er ontzettend veel te beleven en te genieten.​

Openingstijden

Het park is op de volgende tijden geopend:

1 april t/m 29 oktober:
10.00 uur tot 17.00 uur

Winterentree:
Openingstijden in de winter volgen nog.

Locatie

Dolfinarium
Zuiderzeeboulevard 22
3841 WB, Harderwijk