Avonturenpark Hellendoorn Korting

​Ontvang €10,51 korting op de entreeprijs. In plaats van €29,50 betaal je nu €18,99 een online ticket!

hellendoorn logo

Meer dan 30 attracties

Met meer dan 30 attracties, zoals wildwaterbanen en achtbanen, beleef je hier ongetwijfeld een spannend avontuur. Beleef het zelf en profiteer daarbij direct van Avonturenpark Hellendoorn korting. 

Korting Avonturenpark Hellendoorn?

Om een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn extra voordelig te maken heeft Toegangskaartje.nl hieronder een aanbieding voor je weergegeven. Wanneer je entreekaarten online bestelt, dan profiteer je nu namelijk van €10,51 Avonturenpark Hellendoorn korting per persoon. Hiermee bespaar je direct op de toegangsprijs. In plaats van van €29,50 betaal je dan nog maar €18,99 voor een dagkaart.

What’s the deal?

  • Aanbieder: Avonturenpark Hellendoorn
  • Actieprijs volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar: van €29,50 voor €18,99
  • Kinderen t/m 2 jaar gratis toegang.
  • Tickets op datum.​
Bestel tickets >
hellendoorn tickets

Behalve de actie vind je op deze pagina ook meer informatie over Avonturenpark Hellendoorn openingstijden, locatiegegevens, sfeerimpressie en een beschrijving van het park.

Rijke geschiedenis

Avonturenpark Hellendoorn is gelegen in Hellendoorn in Overrijssel. Het pretpark kent een rijke geschiedenis en bestaat al sinds 1936. Gedurende de jaren is het park uitgegroeid tot een groot pretpark bestaande uit onder andere 3 achtbanen, 4 waterattracties en een darkride.

Leuk voor jong en oud

De attracties in dit park zijn leuk voor jong en oud. Zo tref je er bijvoorbeeld de gele Tornado aan met een looping en een kurkentrekker. Ook beschikt het park over de langste wildwaterbaan van Nederland. Er zijn daarnaast lachspiegels, speeltuinen, draaimolens en een doolhof te vinden. Voor de echte waaghalzen is er een overdekte achtbaan in het donker.

Foto’s

Middels de hieronder weergegeven sfeerimpressie zie je een aantal afbeeldingen van attracties waar je van kunt genieten in Avonturenpark Hellendoorn.

Openingstijden

Kijk voor actuele openingstijden op de website van Avonturenpark Hellendoorn.


Locatie

Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447PB, Hellendoorn