Koningin Julianatoren Korting

Ontvang tijdelijk €7,50 korting op de entree. In plaats van €27,50 betaal je nu €20,- voor een kaartje.

julianatoren logo

Meer dan 60 toffe attracties

Dit gezellige familiepretpark bestaat al sinds 1910 en is gelegen in Apeldoorn. Hier vind je maar liefst meer dan 60 toffe attracties. Probeer ze allemaal en profiteer daarbij van Koningin Juliana Toren korting.

Korting Julianatoren?

Een uitje naar een themapark hoeft niet duur te zijn. Toegangskaartje.nl heeft namelijk een toffe aanbieding voor je geselecteerd zodat je voordelig naar dit familiepretpark kunt gaan. Wanneer je de tickets online bestelt ontvang je tot €7,50 korting per persoon op de entreeprijs. In plaats van €27,50 betaal je dan nog maar €20,- per persoon. Maak daarom snel gebruik van de onderstaande Juliana Toren korting en geniet van een goedkoop dagje uit naar dit gezellige park.

What’s the deal?

  • Aanbieder: Koningin Julianatoren​ site
  • Kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen: van €27,50 voor €20,-
  • Kinderen: t/m 1 jaar gratis entree.​
Bestel tickets >
julianatoren tickets

Hieronder kun je ook nog meer info terugvinden over Koningin Juliana Toren openingstijden, adresgegevens en een mooi foto overzicht.

Een van de oudste themaparken

Koningin Juliana Toren bestaat al sinds 1910 en is daarmee een van de oudste themaparken van ons land. De hoofdbewoner van dit park is Jul de Torenmuis die tevens de mascotte van het park is.

Grote verscheidenheid aan attracties

In dit park vind je meer dan 60 attracties gericht op gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Er is een grote verscheidenheid aan attracties. Zo vind je er 2 achtbanen waaronder Jul’s Super Achtbaan. Daarnaast is er onder andere een reuzenrad, mega muizenschommel, spookhuis en een piratennest. Uiteraard zijn er ook glijbanen, botsauto’s, een speeltuin te vinden. Last but not least kom je er zelfs Hans en Grietje tegen. In Familiepretpark Koningin Juliana Toren ben je vanwege de vele attracties en de variatie daarvan verzekerd van een leuk uitstapje voor de gehele familie.

Foto’s

In onderstaande fotogalerij vind je afbeeldingen van attracties die je zoal kunt tegenkomen in familiepretpark Koningin Julianatoren. Hiermee krijg je alvast een goed beeld van wat je kunt verwachten van dit prachtige park.​

Openingstijden

Kijk voor actuele Julianatoren openingstijden op:
Julianatoren website


Locatie

Koningin Julianatoren
Amersfoortseweg 35
7313 AC, Apeldoorn