​​Land van Jan Klaassen Korting

Ontvang €3,50 korting op de toegangsprijs. Nu geen €11,- voor een toegangskaartje, maar slechts €7,50!

land van jan klaassen logo

Hét grootste pretpark van de Achterhoek

Het Land van Jan Klaassen beschikt over een binnenspeeltuin, buitenspeeltuin en een groot poppentheater waar Jan Klaassen en Katrijn de show stelen. Het is het allergrootste pretpark van de Achterhoek. 

Korting Land van Jan Klaassen?

Beleef een dagje weg in Het Land van Jan Klaassen en maak daarbij gebruik van onderstaande scherpe aanbieding. Indien je jouw toegangsbewijzen online bestelt, dan ontvang je namelijk €3,50 korting per persoon. In plaats van €11,- voor een ticket betaal je dan nog maar €7,50 voor een toegangsbewijs. Dat is een korting van maar liefst 32%.

What’s the deal?

  • Aanbieder: ActievandeDag
  • Actieprijs: van €11,- voor €7,50
  • Tickets geldig t/m 30 juni 2016.
  • ​Na betaling ontvang je een e-ticket. Neem deze mee naar het park!
  • Maximaal 8 kaartjes per boeking.
  • Ben je jarig? Dan heb je gratis toegang! 
Bestel tickets >
land van jan klaassen tickets

Hieronder vind je ook nog meer informatie over openingstijden, adresgegeven en een sfeerimpressie.

Zowel binnen als buiten speelplezier

Met een buitenspeeltuin van maar liefst 30.000 m2 en een binnenspeeltuin van 2.000 m2 is het zowel bij slecht als mooi weer genieten geblazen. Met onder andere een doolhof, spookhuis, zweefauto’s, waterspeeltuin en een turboglijbaan valt hier genoeg te beleven!

Grootste poppentheater van Nederland

Het thema dat in het hele park terugkomt is Jan Klaassen. Tijdens de poppenkastvoorstellingen in het grootste poppentheater van ons land speelt Jan Klaassen dan ook de hoofdrol. Verder vind je in dit park ook nog poppenspelmuseum met een collectie van 60 jaar poppentheater.

Foto’s

In de hieronder weergegeven afbeeldingengalerij vind je een sfeerimpressie van Het Land van Jan Klaassen. Zo zie je onder andere een paar foto’s van het poppentheater, maar ook van de leuke attracties waar van te genieten valt.

Openingstijden

Het Land van Jan Klassen is op de volgende tijden geopend:

25 maart t/m 4 september 
Elke dag geopend
10.00-17.00 uur

In het restant van september tot maart is het park niet iedere dag geopend en gelden er afwijkende tijden. Raadpleeg voor die periodes de website van Het Land van Jan Klaassen.


Locatie

Het Land van Jan Klaassen 
Gildeweg 6
7047 AR, Braamt