​Deltapark Neeltje Jans Korting

Ontvang maar liefst €8,50 korting per persoon op Dolfinarium tickets. In plaats van €30,- tijdelijk voor €21,50.

neeltje jans logo

Leukste waterpark van Nederland

Deltapark Neeltje Jans is het leukste waterpark van Nederland. Hier kun je genieten van prachtige zeedieren en kun je daarnaast alles van de indrukwekkende Deltawerken bekijken.

Korting Neeltje Jans?

Kom gezellig een dagje naar Deltapark Neeltje Jans en profiteer daarbij van een leuke kortingsactie. Wanneer je nu namelijk online jouw tickets bestelt, betaal je €27,50 per persoon voor een volwassenenticket.

What’s the deal?

  • Aanbieder: Deltapark Neeltje Jans​ site
  • Actieprijs kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen: voor €27,50
  • Actieprijs kinderen 3 t/m 11 jaar: voor €17,- ​
Bestel tickets >
neeltje jans tickets

Behalve Deltapark Neeltje Jans korting vind je op deze pagina ook meer informatie over openingstijden, de locatie en een sfeerimpressie.

Educatief karakter

De leukste waterattracties vind je bij Deltapark Neeltje Jans. Naast vele leuke attracties voor zowel kinderen als volwassenen heeft dit themapark ook een educatief karakter. Zo kom je in dit mooie park bijvoorbeeld ook erg veel te weten over de Deltawerken. ​​

Verscheidenheid aan attracties

In Deltapark Neeltje Jans kun je voor €3,- per persoon extra ook een rondvaart over de Oosterschelde maken. Vanaf de rondvaartboot kun je de Deltawerken bekijken. Ook kun je op een leuke manier kennis maken met 4 zeehonden en 3 Californische zeeleeuwen. Met de zeehonden en zeeleeuwen worden namelijk hele spectaculaire shows gegeven. Een van de meest indrukwekkende attracties is de mogelijkheid om de Stormvloedkering van binnen te bekijken. Tenslotte kun je in het themapark alles leren over dolfijnen en walvissen. Zo kun je zelfs een walvisskelet van 22 meter bekijken. 

Bluereef Aquarium

​In het park kun je ook het grootste zeeaquarium van Zeeland bezichtigen. Daar vind je niet alleen luipaardhaaien, zwartpunt rifhaaien en pijlstaartroggen maar ook prachtige dieren uit de Noordzee en de Oosterschelde.

Foto’s

In de hieronder getoonde fotogalerij vind je foto’s van de verschillende attracties die er in Deltapark Neeltje Jans te bewonderen zijn. Middels de foto’s krijg je meteen een goed beeld van dit prachtige themapark.

Openingstijden

Kijk op de website van deltapark Neeltje Jans voor de actuele openingstijden.


Locatie

Deltapark Neeltje Jans
Faelweg 5
4354 RB, Vrouwenpolder