Omniversum Korting

 Ontvang 33% korting op de entree plus koffie/thee met appeltaart. In plaats van €13,45 nu slechts €8,95!

omniversum logo

Scherm zo groot als half voetbalveld!

Met een scherm zo groot als een half voetbalveld dat als een halve bol om het publiek heen staat beleef je ongetwijfeld een unieke filmervaring. Profiteer hieronder van Omniversum korting!

Korting Omniversum

Beleef een unieke filmervaring op dit megascherm. Wanneer je jouw toegangskaartjes voor het Omniversum online bestelt, dan ontvang je tijdelijk maar liefst 33% korting op de entree plus koffie/thee met appeltaart. Dan betaal je geen €13,45 maar tijdelijk slechts €8,95 voor een kaartje. Je mag zelf kiezen naar welke film je wilt gaan. Zo kun je onder andere kiezen uit National Parks Adventure, Africa the Serengeti, Dinosaurs, A Beautiful Planet of Giant Whales.

What’s the deal?

  • Aanbieder: ActievandeDag
  • Actieprijs: van €13,45 voor €8,95.
  • Kinderen t/m 3 jaar gratis, mits zij bij ouders of begeleider op schoot zitten.
  • Geldig voor een film naar keuze.
  • Geldigheid: kaartjes zijn geldig t/m 23 december 2016.
  • Maximaal 4 personen per boeking, maar meerdere boekingen zijn toegestaan. Voor meer personen kun je dus meerdere boekingen maken.
  • Geschikt voor alle leeftijden.
  • Slechts beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op = op.
Bestel tickets >
omniversum tickets

Hieronder kun je meer informatie vinden over Omniversum openingstijden en een sfeerimpressie.

Filmtheater met een unieke beleving

In alle opzichten is Omniversum uniek. Het is namelijk niet zomaar een filmtheater. Het scherm dat als een halve bol over de zaal heen staat zorgt voor een unieke en tevens betere beleving dan de platte schermen die je gewend zult zijn. Alles bij elkaar is dit scherm zelfs zo groot als een half voetbalveld. Een geavanceerd geluidssysteem maakt de beleving helemaal perfect. In de prachtige filmzaal is er plek voor maar liefst 300 mensen.

Focus op natuur, cultuur en wetenschap

Bij de films die afgespeeld worden ligt de focus vaak op natuur, cultuur of wetenschap. Hierbij wordt er op een leuke, begrijpelijke en vooral indrukwekkende wijze kennis aan je overgebracht. Het beste kun je dit vergelijken met de prachtige natuurdocumentaires die je van National Geographic en Discovery Channel kent. Een film duurt gemiddeld ongeveer een klein uur.

Wist je dit al over het Omniversum?

Voordat een film afgespeeld en geproduceerd kan worden komt er nogal wat bij kijken. Een film uit het Omniversum heeft een lengte van 4,5 kilometer en weegt zelfs 100 kilo. Bij het maken hiervan wordt er gebruik gemaakt van speciale IMAX camera’s. Het duurt vaak wel 2 jaar om zo’n film te kijken waarbij de productiekosten uitkomen rond de 12 miljoen euro.

Foto’s

Hieronder vind je een sfeerimpressie van de filmzaal als van een aantal films waaruit je kunt kiezen bij deze aanbieding.

Openingstijden

Omniversum is geopend van:

Maandagen: 10.00 uur – 15.00 uur
Dinsdagen en woensdagen: 10.00 uur – 17.00 uur
Donderdagen: 10.00 uur – 20.00 uur
Vrijdagen en zaterdagen: 10.00 – 21.00 uur
Zondagen 10.00 uur – 20.00 uur
Schoolvakanties en feestdagen: 9.30 uur – 21.00 uur

Kijk voor de specifieke uitzendtijden van de films op de site van Omniversum.


Locatie

Omniversum
President Kennedylaan 5
2517 JK Den Haag