Met korting naar de Plopsa-parken?

Bekijk het overzicht van Plopsa-parken en profiteer van zomerse korting. Of ga voor onbeperkte toegang tot de Plopsa-parken met een jaarbonnement.

plopsa logo

Plopsa: pretparken voor het hele gezin

Plopsaland is een pretparkgroep met parken in België, Nederland, Duitsland en Polen. De parken zijn gebaseerd op de Studio 100-figuren, zoals K3, Samson en Gert en Kabouter Plop. Er zijn attracties voor alle leeftijden, van spannende achtbanen tot rustige waterattracties. Ook zijn er shows, heerlijke restaurants en leuke winkels.

Tip: Het jaarabonnement

​Met een jaarabonnement heb je onbeperkt toegang tot alle Plopsa-parken. Je kunt ook gebruik maken van speciale kortingen op eten en drinken. Het jaarabonnement is een geweldige manier om geld te besparen als je regelmatig naar de Plopsa-parken gaat. Profiteer nu van tot wel €15 korting op de Plopsa-abonnementen met de promocode ‘PLOPSADEALS’!

Naar de actie >
plopsaland de panne logo

Plopsaland De Panne

​Plopsaland De Panne (België) is het grootste park van Plopsa en is gelegen in de Belgische kustplaats De Panne. Het park is geopend in 1999 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de populairste pretparken van België. Plopsaland De Panne heeft meer dan 50 attracties voor alle leeftijden, waaronder achtbanen, waterattracties, shows en meet-and-greets met Studio 100-figuren.

Naar de Plopsaland De Panne Website >
plopsa indoor coevorden logo

Plopsa Indoor Coevorden (Nederland)

Plopsa Indoor Coevorden (Nederland) is het indoor pretpark van Plopsa en is geopend in 2008. Het park heeft meer dan 25 attracties voor alle leeftijden, waaronder achtbanen, waterattracties, shows en meet-and-greets met Studio 100-figuren. Plopsa Indoor Coevorden is het perfecte park om een dagje uit te gaan met het hele gezin, ongeacht het weer.

Naar de Plopsa Indoor Coevorden Website >
plopsa indoor hasselt logo

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt (België) is het indoor pretpark van Plopsa en is geopend in 2006. Het park heeft meer dan 30 attracties voor alle leeftijden, waaronder achtbanen, waterattracties, shows en meet-and-greets met Studio 100-figuren. Plopsa Indoor Hasselt is het perfecte park om een dagje uit te gaan met het hele gezin, ongeacht het weer.

Naar de Plopsa Indoor Hasselt Website >
plopsa coo logo

Plopsa Coo

Plopsa Coo is een pretpark in Stavelot, België. Het park heeft meer dan 25 attracties voor alle leeftijden, waaronder achtbanen, waterattracties, shows en meet-and-greets met Studio 100-figuren. Plopsa Coo is het perfecte park voor een dagje uit met het hele gezin, gelegen in de vallei van de Amblève.

Naar de Plopsa Coo Website >
plopsa station antwerp logo

Plopsa Station Antwerp

Plopsa Station Antwerp is een indoorpretpark gelegen in het Centraal Station van Antwerpen. Het park is geopend in 2019 en heeft meer dan 20 attracties voor alle leeftijden, waaronder achtbanen, waterattracties, shows en meet-and-greets met Studio 100-figuren. Plopsa Station Antwerp is het perfecte park om een dagje uit te gaan met het hele gezin, ongeacht het weer.

Naar de Plopsa Station Antwerp Website >