Zie-Zoo korting?

Nu tijdelijk maar liefst 31% korting op de entree bij dierenpark Zie-Zoo. Inplaats van €10,- voor maar €6,95.

zie-zoo logo

Dierenpark nabij Den Bosch

Zie-Zoo is niet zomaar een dierenpark, maar speciaal in meerdere opzichten. Niet alleen is het zeer voordelig omdat het geen winstoogmerk heeft, maar heeft het ook een sterk educatief karakter . Profiteer hieronder van Zie-Zoo korting.

Korting Zie-Zoo

Een dagje dierentuin hoeft niet altijd prijzig te zijn. Om jouw uitje naar deze dierentuin in Volkel voordelig te maken heeft Toegangskaartje.nl een belachelijk hoge korting voor je gevonden. Er is nu namelijk een tijdelijke actie waarbij je maar liefst 31% korting op de toegangsprijs krijgt wanneer je de toegangsbewijzen online aanschaft. Met deze Zie-Zoo korting betaal je geen €10 maar slechts €6,95 per persoon! En deze actie is zelfs inclusief gratis parkeren en gratis koffie/thee met iets lekkers

What’s the deal?

  • Aanbieder: ActievandeDag
  • Actieprijs volwassenen en kinderen ouder dan 3 jaar: van €10,- voor €6,95.
  • Actieprijs kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis
  • Inclusief gratis koffie of thee (of ranja) met iets lekkers erbij.
  • Tickets geldig t/m 2 juli.
  • Gratis parkeren.
  • Maximaal 6 kaartjes per bestelling. Je kan wel meerdere bestellingen plaatsen.
  • Na bestelling ontvang je een bevestigingsmail. Deze dien je te printen en mee te nemen naar het park.
Bestel tickets >
zie-zoo tickets

Behalve de bovenstaande aanbieding kun je op deze pagina ook meer info vinden over Zie-Zoo openingstijden, een sfeerimpressie en de locatie.​

Bijzondere historie

Wist je dat deze dierentuin in Volkel is begonnen als een hobby van de oprichter met enkele hyena’s in zijn achtertuin? Nadat de verzameling dieren groeide en er steeds meer belangstelling voor kwam is er een dierenpark van gemaakt, dat in 2000 werd geopend. Sinds april 2013 is het dierenpark iedere geopend.

Prachtige diersoorten

Uit vrijwel alle continenten zijn er prachtige diersoorten te vinden. Absolute hoogtepunten zijn de zeldzame nevelpanter, die nog maar zelden in het wild wordt gespot, en de Amerikaanse zwarte beer. Daarnaast vind je in dit park onder andere ook de Euraziatische lynx, serval, hyena’s en stokstaartjes. Verder is er ook een grote collectie vogelsoorten, zoals de loslopende blauwe pauw, sneeuwuil, oehoe en de blauwgele ara. En als dat nog niet genoeg is vind je er ook nog reptielen en vissen.

Vervult ook maatschappelijke functies

Dierenpark Zie-Zoo is niet zomaar een dierenpark, maar vervult ook maatschappelijke funties. Het zet zich onder andere in voor de bescherming voor wilde diersoorten. Het educatieve karakter is erg belangrijk in deze dierentuin. Ook zie je hier exotische diersoorten die je niet snel in andere dierentuin tegen zult komen.​ Verder heeft de zoo ook een duurzaam karakter aangezien er zoveel mogelijk met groene energie wordt gewerkt en veel aan recycling wordt gedaan. 

Foto’s

Bekijk hieronder alvast een paar foto’s van een aantal prachtige diersoorten, zoals de serval, Amerikaanse zwarte beer en de loslopende pauw, die je in deze prachtige dierentuin gaat tegenkomen.

Openingstijden

Zie-Zoo is dagelijks open van:
10.00 tot 17.00 

Handig om te weten is dat het parkeren gratis is!


Locatie

Dierenpark Zie Zoo
Zeelandsedijk 12B
5408 SM, Volkel