​​Zwemmen met haaien

Nu 41% korting op zwemmen met haaien bij Deltapark Neeltje Jans. In plaats van €55 voor slechts €32,50!

neeltje jans logo

In een kooi tussen de haaien

Altijd al tussen de haaien willen zwemmen? Dat kan nu zonder dat je er voor naar een exotisch oord hoeft te reizen. Zwem nu op een veilige en interactieve manier tussen de zwartpuntrif- en witpuntrifhaaien.

Korting op zwemmen met haaien?

Maak extra voordelig gebruik van een unieke kans om tussen deze bijzondere en mysterieuze dieren te zwemmen. Indien je jouw toegangsbewijzen online bestelt, dan betaal je €32,50 voor een ticket en profiteer je van maar liefst €22,50 korting. Je mag dan ongeveer een half uur lang in een veilige zwemkooi tussen de witpuntrif- en zwartpuntrifhaaien zwemmen. Liever met 2 personen? Dan ontvang je zelfs 46% korting. Een ticket voor 2 personen kost dan €59,50.
​​

What’s the deal?

  • Aanbieder: Groupon
  • Actieprijs voor 1 persoon: van €55 voor €32,50.
  • Actieprijs voor 2 personen: van €110 voor €59,50
  • Inclusief: arrangement van circa 1 uur, waarvan 30 minuten zwemmen met haaien en een prive-rondleiding door het Blue Reef Aquarium.
  • Bijkomende kosten: actie is exclusief entreeticket Deltapark Neeltje Jans. I.c.m. met de Groupon kost een ticket voor volwassenen t/m 30 oktober €17 p.p. In de periode daarna  t/m 31 december €15 p.p. Ticket is verkrijgbaar bij het park.
  • Reserveren verplicht: vóór 1 juli 2016 dien je telefonisch  op 0111 655 663, o.v.v. Groupon, een datum aan Neeltje Jans door te geven.
  • ​Geldigheid arrangement: t/m 31 december 2016 geldig op iedere dag van de week. 
Bestel tickets >
zwemmen met haaien tickets

Hieronder vind je meer informatie over het zwemmen met haaien arrangement alsmede over Deltapark Neeltje Jans, een sfeerimpressie en openingstijden.

Oog in oog met haaien

Gedurende 30 minuten mag je je met maximaal 2 personen in een veilige zwemkooi tussen de haaien begeven. Op een interactieve en veilige manier kom je zo oog in oog te staan met de prachtige witpunt- en zwartpuntrifhaaien. Daarnaast mag je vanuit de stalen kooi zelfs ook de haaien gaan voeren. Hoe vet is dat? Want wie kan er nou zeggen dat ie en met haaien heeft gezwommen en ze ook nog eens heeft gevoerd? Dit is daarom bij uitstek een van de gaafste uitjes die je op Toegangskaartje.nl kunt vinden. Tip: neem een onderwatercamera mee zodat je dit allemaal vast kun leggen.

Bluereef Aquarium

Het Bluereef Aquarium is het grootste zeeaquarium van de provincie Zeeland. Met dit arrangement krijg je een prachtige prive-rondleiding door dit aquarium. Naast de indrukwekkende zwartpunt- en witpuntrifhaaien vind je hier ook pijlstaartroggen, zeeanemonen en dieren die in de Oosterschelde en Noordzee leven, zoals krabben, kreeften en vele andere vissoorten.

Deltapark Neeltje Jans

In het indrukwekkende attractiepark Neeltje Jans is de zilte zee een verbindende factor. Er zijn veel indrukwekkende attracties te bewonderen. Zo kun je bijvoorbeeld een kijkje van binnen nemen bij de Stormvloedkering en is er ook een walvisskelet van 22 meter te bewonderen. Verder beschikt het park ook over vier zeehonden en drie Californische zeeleeuwen waar indrukwekkende shows mee worden gegeven. Voor een toeslag van €3 p.p. kun je tenslotte ook nog een rondvaart over de Oosterschelde maken zodat je de Deltawerken kunt bekijken.

Foto’s

Bekijk hieronder alvast een aantal foto’s van het zwemmen met haaien arrangement en van Deltapark Neeltje Jans zodat je van tevoren al goed in de stemming kunt komen.

Openingstijden

Deltapark Neeltje Jans is van 10.00 uur tot 17.00 op onderstaande data geopend:

1 t/m 8 november
14, 15, 21, 22, 28, 29 november
5, 6, 12, 13 december
19 t/m 24 december
26 t/m 31 december
2 en 3 januari
6 t/m 9 februari
13 februari t/m 6 maart
9, 12, 13, 16, 19, 20 maart
25 maart t/m 31 oktober


Locatie

Deltapark Neeltje Jans
Faelweg 5
4354 RB, Vrouwenpolder