Korting Safaripark Beekse Bergen?

Bestel nu jouw tickets online met korting.

beekse bergen logo

Grootste Wildlife dierenpark in Benelux

Korting Safaripark Beekse Bergen? De enige echte safari in Nederland en daarnaast het grootste Wildlife Dierenpark van de Benelux. Een unieke ervaring voor jong en oud. Profiteer nu van Beekse Bergen korting en ga op safari. 

Korting Beekse Bergen

Een dagje uit naar Beekse Bergen is nu tijdelijk extra voordelig.  Bestel jouw tickets online met korting op de website van Safaripark Beekse Bergen. ​

What’s the deal?

​Je profiteert van korting op een kaartje wanneer je vooraf een gunstige datum selecteert.

Met de hiernaast getoonde Safaripark Beekse Bergen korting ben je verzekerd van een voordelig en ook onvergetelijk dagje weg. 

​Bestel jouw kaartjes online op de site van Beekse Bergen en ontvang €2,- korting per persoon op de entree. Zo wordt jouw bezoek aan dit park extra voordelig.

  • Aanbieder: Safaripark Beekse Bergen​​ site
  • Actieprijs kinderen vanaf 9 jaar en volwassenen: van €28,- voor €26,- (enkel geldig op specifieke data die je vooraf moet selecteren).
  • Actieprijs kinderen 3 t/m 9 jaar en volwassenen: van €24,50 voor €22,- (enkel geldig op specifieke data die je vooraf moet selecteren).
  • Actieprijs kinderen tot 3 jaar: gratis
  • Kies voor een ticket met datum om van deze korting gebruik te maken.​​
Bestel tickets >
beekse bergen tickets

Hieronder vind je tevens tevens nuttige informatie over Beekse Bergen openingstijden, adresgegevens en natuurlijk afbeeldingen van een aantal prachtige dieren die te bezichtigen zijn in het safaripark.

Dé enige echte safari in eigen land

In Safaripark Beekse Bergen is Afrika ineens wel heel erg dichtbij. Op de uitgestrekte vlaktes van de savanne vind je zebra’s, giraffes en vele andere dieren. Ontdek ruim 1400 dieren en uiteraard mogen de leeuwen, cheetah’s, olifanten en neushoorns natuurlijk ook niet ontbreken.    

Safari per bus, boot, voet en zelfs eigen auto

De mogelijkheid om op safari te gaan per bus, boot of te voet maakt Beekse Bergen een unieke dierentuin. Het is zelfs mogelijk om met je eigen auto op safari te gaan. Zo kun je lekker in je eigen tempo op avontuur gaan tussen de prachtige wilde dieren.  

Hieronder tref je meer informatie aan over Beekse Bergen openingstijden, foto’s en adresgegevens.

Foto’s

Hieronder zijn een aantal mooie foto’s van dieren uit het safaripark voor je geselecteerd. Uiteraard zijn er nog veel meer mooie diersoorten te bewonderen, maar hiermee heb je alvast een goede sfeerimpressie van dit mooie dierenpark.

Openingstijden

Safaripark Beekse Bergen is het hele jaar door geopend. Ook op feestdagen! 
Afhankelijk van de datum gelden er de volgende openingstijden:

10.00 uur tot 16.00 uur
10.00 uur tot 16.30 uur
10.00 uur tot 17.00 uur
10.00 uur tot 17.30 uur

Kijk voor actuele openingstijden op safaripark.nl.


Locatie

Safaripark Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek