​GaiaZOO korting

Speel mee met de VriendenLoterij en ontvang gegarandeerd 4 gratis tickets voor een bezoek aan GaiaZOO!

gaiazoo logo

Mooiste dierentuin van de Benelux

GaiaZOO is maar liefst 4 keer verkozen tot mooiste dierentuin van de Benelux. Beleef met deze aanbieding een gezellig dagje uit in dit indrukwekkende dierenpark.

Korting GaiaZOO

Om je GaiaZOO-tickets extra voordelig te maken, heeft Toegangskaartje.nl een geweldige actie gevonden. Geen GaiaZOO-korting deze keer, maar een speciale aanbieding van de VriendenLoterij waarbij je vier tickets helemaal gratis krijgt. Een bezoek aan een dierenpark kan soms behoorlijk prijzig zijn. Dus tel je winst en maak gebruik van deze VriendenLoterij-actie. Naast de vier gratis tickets maak je ook nog eens kans op fantastische prijzen. En je speelt mee zolang als je wilt!

What’s the deal?

  • Aanbieder: VriendenLoterij
  • Actie: Per huishouden éénmalig 4 gratis kaartjes voor één dierentuin naar keuze t.w.v. max. €110,- door mee te spelen in de VriendenLoterij.
  • Meespelen kost 15 euro per lot, per trekking.
  • Iedere maand  kans op € 1 miljoen.
  • Meespelen zolang je wilt.
  • Om in aanmerking te komen voor de actie dient de inleg voor jouw lot succesvol geïncasseerd te worden.
Bestel tickets >
gaiazoo tickets

Behalve aanbiedingen vind je op deze pagina ook nog meer informatie over GaiaZOO openingstijden en de locatie.

Leukste uitje van Nederland

In GaiaZOO leven er ongeveer 100 verschillende diersoorten. Deze dieren leven in ruime en natuurlijke dierverblijven. Hier kom je oog in oog te staan met allerlei prachtige dieren. In 2013 is deze zoo door de ANWB zelfs verkozen tot het leukste uitje van Nederland. Een bezoekje aan dit mooie dierenpark is dan ook absoluut de moeite waard. 

Machtige gorilla’s en razendsnelle cheeta’s

Er zijn allerlei soorten dieren te bewonderen in GaiaZOO. Je kunt bijvoorbeeld de machtige gorilla’s bewonderen, maar ook neushoorns en giraffes bezichtigen. Of wat dacht je van de prachtige supersnelle cheeta’s? Ook dat is mogelijk in GaiaZOO. Ook bevinden er zich diersoorten die je in geen enkele andere Nederlandse dierentuin kunt bewonderen, zoals de muskusos, grootoorvos en de veelvraat.

Foto’s

Middels het hieronder weergegeven foto-overzicht krijg je alvast een goed beeld van wat je kunt verwachten van jouw bezoek aan GaiaZOO.

Openingstijden

GaiaZOO is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.

7 november t/m 17 februari:
10.00 uur tot 16.00

18 februari t/m 30 juni:
10.00 uur tot 17.00 uur

1 juli t/m 3 september:
10.00 uur tot 18.00 uur

4 september t/m 5 november:
10.00 tot 17.00 uur


Locatie

GaiaZOO
Gaiaboulevard 1
Kerkrade, 6468 PH