Madame Tussauds Korting

 Ontvang €3,- korting per persoon op de entree bij Madame Tussauds Amsterdam. In plaats van €26,- nu voor €23,-

madame tussauds logo

Wereldberoemd wassenbeeldmuseum

Het wereldberoemde wassenbeeldmuseum waar je al jouw favoriete beroemdheden kunt ontmoeten en zelfs mee op de foto kunt gaan. Beleef het nu zelf met Madame Tussauds korting.

Korting Madame Tussauds

Wil je graag een dagje uit naar Madame Tussauds? Dat komt goed uit, want Toegangskaartje.nl heeft namelijk een aanbieding voor je geselecteerd zodat je er goedkoop naartoe kunt gaan. Door jouw toegangskaartjes online te bestellen ontvang je maar liefst tot €3,- korting per persoon. In plaats van €26,- betaal je nog slechts €23,- voor een kaartje. Profiteer nu snel van onderstaande Madame Tussauds korting en ga genieten van een gezellig en bovenal voordelig dagje weg.

What’s the deal?

  • Aanbieder: Madame Tussauds site
  • Online Bespaar ticket: van €26,- voor €23,-
  • Geldigheid: tickets geldig voor de geselecteerde datum.
  • Korting enkel geldig bij online bestellen.
Bestel tickets >
madame tussauds tickets

Naast de actie kun je op deze pagina ook meer informatie vinden over Madame Tussauds openingstijden, de locatie en een sfeerimpressie.​​

Onvergetelijk dagje uit

Madame Tussauds beschikt over een indrukwekkende collectie replica’s in was op ware grootte van allerlei bekende popsterren, wereldleiders, acteurs, sporters en royals. Het feit dat de wassen beelden levensecht lijken maakt een bezoek aan Madame Tussauds een overgetelijk dagje uit.

Obama, Johnny Depp en meer

Je kunt zelfs op de foto gaan met Lady Gaga. Of leer je liever nieuwe voetbaltrucs van Ronaldinho? Of wil je president Obama van Amerika ontmoeten? Grijp samen met Adele naar de microfoon. Voor de vrouwelijke bezoekers is er de mogelijkheid om met niemand minder dan Johnny Depp op de foto te gaan. Zelfs onze eigen koning ontbreekt niet in Madame Tussauds. 

Foto’s

In de hieronder getoonde fotogalerij zie je een aantal wassenbeelden die je in Madame Tussauds kunt bekijken. Hiermee krijg je alvast een goede indruk van wat je kunt verwachten.

Openingstijden

Openingstijden kunnen afhankelijk van de datum variëren. Kijk voor actuele openingstijden op de site van Madame Tussauds.


Locatie

Madame Tussauds Amsterdam
Dam 20
1012 NP Amsterdam