Korting Plopsa Coo

Profiteer van €1,- korting op een los ticket of ga met korting onbeperkt naar meerdere Plopsa parken.

plopsa coo logo

Nabij de beroemde watervallen van Coo

Plopsaland Coo ligt bij de beroemde watervallen van Coo in de buurt. Dit Belgische pretpark heeft jaarlijks meer dan 370.000 bezoekers. Ben u je in de buurt van Coo in Belgie, dan is een bezoek aan dit park zeker een must. 

Korting Plopsa Coo

Een bezoek aan Plopsa Coo betekent een hele dag vol met plezier. Profiteer nu van €1,- korting op een entreeticket wanneer je online bestelt. Bezoekers langer dan 1 meter betalen geen €25,- maar €24. Bezoekers met een lengte tussen 85 cm en 1m betalen slechts €9,99. En voor bezoekers kleiner dan 85cm is de toegang zelfs helemaal gratis. Liever een jaar lang onbeperkt naar meerdere Plopsland parken gaan? Hiervoor betaal je tijdelijk geen €84,99 maar €79,99 voor een Plopsa-FunCard. Voor kinderen met een lengte tussen 85 cm en 1m heet dit de Plopsa-BumbaCard en kost slechts €29,99.

Los kaartje

 • Aanbieder: Plopsa Coo​ site
 • Kinderen en volwassenen ≥ 1m: van €25,- voor €24.
 • ​Kinderen ≥ 85cm – 1m: €9,99.
 • Kinderen < 1m: gratis entree.
 • Senioren: €9,99.
 • Er wordt gemeten met schoenen aan.​
plopsa coo tickets
Bestel tickets >

Abonnement

 • Aanbieder: Plopsa Coo​ site
 • Een jaar lang onbeperkt (abonnement gaat in na eerste bezoek) naar Plopsa Coo, Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden en Plopsa Holidaypark.
 • Plopsa-FunCard. Kinderen en volwassenen ≥ 1m: van €84,99 voor €79,99.
 • ​Plopsa-BumbaCard. Kinderen ≥ 85cm – 1m: van €29,99.
 • Kinderen < 1m: gratis entree.
 • Gratis PlopsaFUN magazine.
plopsa coo abonnement
Bestel tickets >

Bekijk hieronder de openingstijden van het park, de adresgegevens alsmede een foto overzicht van een aantal leuke attracties.

Zelf een kanonkogel afvuren en veel meer

In Plopsa Coo vindt u allerlei verschillende attracties. U kunt er genieten van een kabelbaan, een achtbaan en een prachtige boomstamattractie. Daarnaast is er een speeltuin in het park en kunt u een potje minigolf gaan spelen. Ook is er een soort kinderboerderij waar u tussen geiten en kippen kunt lopen.​

​Een van de leukste attracties in Plopsa Coo is de Mega Mindy Flyer. Deze attractie brengt u naar een hoogte van 65 meter zodat u net als Mega Mindy kunt vliegen en genieten van het mooie uitzicht. In Vicky The Ride maakt u met hoge snelheid een spannende tocht in een vikingboot. Of zoekt u liever met Samson & Gert naar de uitgang in een labyrint? Zij gaan samen met u op zoek naar de uitgang van het doolhof. Met een minitrein kunt u ook genieten van het wildpark waar u herten, zwijnen en schapen van heel dichtbij kunt zien. 

Foto’s

In de hieronder getoonde foto’s krijg je alvast een goed beeld van welke attracties je in park kunt genieten. Aangezien er vele toffe attracties zijn is dit slechts een kleine greep van het totale aantal.

Openingstijden

Kijk voor actuele openingstijden op:


Locatie

Plopsa Coo
Coo 4
4970 Stavelot
België