Sea Life Korting

Nu €2,- korting per persoon op de entree bij Sea Life Scheveningen. In plaats van €21,- nu voor €19,-

sea life logo

Wonderlijke onderwaterwereld

Korting Sea Life? Breng nu voordelig een bezoekje aan de onderwaterwereld van Sea Life Scheveningen en kom oog in oog te staan met prachtige vissen en andere zeedieren. Ontvang hieronder Sea Life Scheveningen korting.

Korting Sea Life

Een dagje weg kan soms best duur zijn. Om voordelig een bezoek aan Sea Life Scheveningen te brengen heeft Toegangskaartje.nl hieronder een scherpe actie geselecteerd. Met deze Sea Life korting ben je verzekerd van een gezellig en goedkoop dagje uit. Deze actie is enkel geldig wanneer je jouw tickets online bestelt. 

​Bespaar op de entreeprijs en breng met de tijdelijke aanbieding voordelig een bezoek aan Sea Life Scheveningen. Profiteer direct van €2,- korting per persoon op een entreekaartje. In plaats van €21,- betaal je dan slechts €19,- per kaartje.

What’s the deal?

Aanbieder: Sea Life Scheveningen websiteActieprijs: van €21,- voor €19,-Actieprijs kinderen tot 3 jaar: gratis​

Bestel tickets >
sea life tickets

Behalve korting vind je op deze pagina ook meer informatie vinden over Sea Life openingstijden, adresgegevens en een leuke sfeerimpressie.  

Omgeven door 180.000 liter water

In Sea Life Scheveningen kun je prachtige dieren, zoals haaien, roggen en een schildpad bewonderen. Het beschikt tevens over een glazen tunnel waar je zowel boven als naast je omgeven bent door 180.000 liter water en indrukwekkende koralen. Hier zie je zwartpuntrifhaaien, een zeeschildpad en vele andere vissen voorbij zwemmen. 

45 verschillende aquaria

Je maakt kennis met een indrukwekkende onderwaterwereld. Daarbij kom je maar liefst langs 45 verschillende aquaria waar je onder andere roggen, zeesterren, kreeften en zeepaardjes te zien krijgt. Ook krijg je hier in het Amazone gedeelte de gevaarlijke piranha’s te zien.

Hieronder vind je meer informatie over Sea Life Scheveningen openingstijden, adresgegevens en foto’s.

Foto’s

Hieronder vind je een paar mooie foto’s van de dieren die je zoal in Sea Life kunt aantreffen. Prachtige zwartpuntrifhaaien, roggen, schildpadden en zeepaardjes en vele andere zeedieren die je hier kunt bewonderen.

Openingstijden

Sea Life Scheveningen is op de volgende tijden geopend:

Dagelijks van 10.00 uur tot 17.00/18.00 uur.


Locatie

Sea Life Scheveningen
Strandweg 13
2586 JK Den Haag