Wildlands Adventure Zoo abonnement

Een jaar lang onbeperkt toegang tot Wildlands Adventure Zoo voor maar €65 incl. korting op andere dierentuinen!

wildlands zoo logo

Wildlands: Hét nieuwste themapark

Iedereen kende Dierenpark Emmen wel. Het werd zelfs wel een van de mooiste dierentuinen van de Benelux genoemd, maar nu is er Wildlands Adventure Zoo. Nog mooier, nog vetter en nog toffer. Bezoek deze zoo nu een heel jaar lang onbeperkt!

Wildlands Abonnement

Wist je dat een abonnement op een dierentuin heel erg voordelig kan zijn? Volwassenen van 18 t/m 64 jaar kunnen voor slechts €65 een heel jaar lang onbeperkt naar Wildlands. Dit terwijl een los kaartje €28,50 kost. Voor 65 plussers kost een abonnement €60,-. En kinderen van 3 t/m 17 gaan voor slechts €40,- onbeperkt naar deze zoo. 

Wanneer je bijvoorbeeld dus 3x per jaar naar Wildlands zou gaan, dan is dat al een stuk duurder dan een abonnement. Daarnaast ontvangen abonnementhouders ook nog korting op andere dierentuinen. Bekijk de vergelijking tussen een abonnement en een los kaartje hieronder:

Abonnement

Aanbieder: Wildlands Adventure Zoo​​ siteVolwassenen: €65 (jaar lang onbeperkt toegang)Kinderen 3 t/m 17 jaar: €40,- Kinderen 0 t/m 2 jaar: gratisSenioren 65+ : €60,-Geldigheid abonnement: jaar lang geldig vanaf moment van aankoop.Korting in de horeca en op souvenirs.Tot 50% korting op andere dierentuinen en pretparken.

wildlands abonnement tickets
Bestel tickets >

Los kaartje

  • Aanbieder: Wildlands Adventure Zoo​​ site
  • 10 t/m 64 jaar: van €28,50 voor €26,50
  • 3 t/m 9 jaar: van €24,- voor €23,50 
  • Kinderen 0 t/m 2 jaar: gratis
  • Senioren 65+ : van €27,- voor €25,50​
  • Geldigheid tickets: op de geselecteerde datum.
  • Korting in souvenirshop: geen
  • Geen korting voor overige dierentuinen.
wildlands tickets
Bestel tickets >

Hieronder vind je ook nog meer informatie over Wildlands openingstijden, de adresgegevens en een aantal mooie foto’s van de dieren die er in deze dierentuin leven.

Foto’s

Bekijk hieronder een aantal prachtige diersoorten die in de dierentuin woonachtig zijn. Uiteraard zijn er nog heel veel meer dieren te bekijken, maar deze dieren moet je sowieso gezien hebben!

Openingstijden

De zoo is, met uitzondering van oud en nieuw, het hele jaar geopend van:
10.00 uur tot 17.00 uur.

In juli, augustus en de weekenden van mei en juni gelden er afwijkende openingstijden, namelijk:
10.00 uur tot 18.00 uur


Locatie

Wildlands Zoo Adventure
Raadhuisplein 99
Emmen