Wildlands Adventure Zoo Korting

Aanbieding: ontvang 4 gratis kaartjes via de VriendenLoterij.

wildlands zoo logo

Hét nieuwste themapark van Nederland

Breng voordelig een bezoek aan het nieuwste themapark van Nederland: Wildlands Adventure Zoo (voorheen Dierenpark Emmen). De indeling in verschillende klimaatwerelden biedt een erg indrukwekkend schouwspel. Er is tevens veelal gekozen voor sociale diersoorten die in grote groepen en op grote oppervlaktes tentoongesteld worden.

Korting Wildlands Adventure Zoo

Ben je op zoek naar een voordelige manier om een dag vol avontuur in Wildlands te beleven? Dan heeft Toegangskaartje.nl goed nieuws voor je! Via een exclusieve actie van de VriendenLoterij kun je nu profiteren van een speciale aanbieding. Door mee te spelen ontvang je gegarandeerd 4 gratis dierentuinkaartjes naar keuze t.w.v. maximaal €110,-!

Naast de VriendenLoterij-actie vind je op Toegangskaartje.nl ook waardevolle informatie over de openingstijden van Wildlands. Zo kun je je bezoek optimaal plannen en het meeste uit je dag halen.

What’s the deal?

  • Aanbieder: VriendenLoterij
  • Actie: Per huishouden éénmalig 4 gratis kaartjes voor één dierentuin naar keuze t.w.v. max. €110,- door mee te spelen in de VriendenLoterij.
  • Meespelen kost 15 euro per lot, per trekking.
  • Iedere maand  kans op € 1 miljoen.
  • Meespelen zolang je wilt.
  • Om in aanmerking te komen voor de actie dient de inleg voor jouw lot succesvol geïncasseerd te worden.
Bestel tickets >
wildlands zoo tickets

Naast een beschrijving van het park vind je hieronder ook informatie over Wildlands openingstijden, de locatie en een aantal foto’s van de dieren die er zoals in deze dierentuin leven.

Drie klimaatwerelden

Wildlands Adventure Zoo is het allernieuwste themapark in ons land. Voorheen heette het park Dierenpark Emmen. De zoo is opgedeelde in een drietal klimaatzones: Jungola, Serenga en Nortica.

Jungola

In Jungola kun je een boottochtmaken over de Rimbula rivier en zie je apen en olifanten. Of volg de Jungle Trail waarbij je middels een loopbrug deze prachtige dieren ook van bovenaf kunt bezichtigen. Of bekijk de olifanten van dichtbij in de Olifantenvallei. Tenslotte wordt je in de Vlindertempel omringd door allerlei prachtige vlinders.

Serenga

Tijdens de Serenga safari verken je in een truck de uitgestrekte savannes met neushoorns, giraffes en vele andere diersoorten. Op de Leeuwenberg kijkt de koning der dieren uit over zijn territorium. Verder kom je bavianen tegen die in de verlaten Arena wonen en kom je oog in oog te staan met giraffes en stokstaartjes. Last but not least kom je ook nog prachtige nijlpaarden tegen.

Nortica

In Nortica begint jouw expeditie in de haven waar je vanaf een steiger uitzicht hebt op de zeeleeuwen en pelsrobben die hier in de baai leven. Vervolgens kom je via het land van de pinguins terecht in het Poolstation waar je ijsberen zowel boven als onder water gaat observeren. Het hoogtepunt van Nortica is de 4D testvlucht met het onderzoeksvliegtuig de Arctic 1.

Grote groepen dieren op grote oppervlaktes

Dierenpark Emmen had als missie om de dieren een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving te bieden. Bij de realisatie van het maar liefst 22 hectare grote Wildlands is er sterk rekening gehouden met dierenwelzijn en is veelal gekozen voor dieren die beschikken over een sociale levensstijl. Die desbetreffende dieren zijn in vrij grote groepen en op grote oppervlaktes ingedeeld.

Een bezoek aan Wildlands is er een om niet snel te vergeten. Bekijk hieronder meer informatie over Wildlands openingstijden en adresgegevens.

Foto’s

In het hieronder getoonde overzicht vind je foto’s van een aantal van de indrukwekkende die in het dierenpark woonachtig zijn. Uiteraard zijn er veel meer dieren te bewonderen, maar hieronder heb je alvast een goede impressie van wat je kunt verwachten.

Openingstijden

Met uitzondering van Nieuwjaarsdag is het park het gehele jaar geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.
In de volgende periode gelden er afwijkende openingstijden:

22 juli t/m 3 september: 10.00 uur tot 18.00 uur


Locatie

Wildlands Zoo Adventure
Raadhuisplein 99
Emmen