Zoo Parc Overloon Korting

Speel mee met de VriendenLoterij en ontvang gegarandeerd 4 gratis kaarten voor een bezoek aan Zoo Parc Overloon!

zoo parc overloon logo

Beste dierentuin van Nederland

Breng voordelig een bezoek aan de dierentuin die meerdere jaren door ANWB blad De Kampioen is uitgeroepen tot beste dierentuin van Nederland. Profiteer van Zoo Parc Overloon korting.

Korting Zoo Parc Overloon

Ontdek Zoo Parc Overloon en krijg 4 gratis tickets via de VriendenLoterij! Geniet van een voordelig dagje uit in dit prachtige dierenpark en verken de diverse habitats met een grote verscheidenheid aan diersoorten. Bespaar op je bezoek en maak kans op fantastische prijzen door nu mee te spelen met de VriendenLoterij. Mis deze unieke kans niet en beleef een onvergetelijke dag vol avontuur in Zoo Parc Overloon.

What’s the deal?

  • Aanbieder: VriendenLoterij
  • Actie: Per huishouden éénmalig 4 gratis kaartjes voor één dierentuin naar keuze t.w.v. max. €110,- door mee te spelen in de VriendenLoterij.
  • Meespelen kost 15 euro per lot, per trekking.
  • Iedere maand  kans op € 1 miljoen.
  • Meespelen zolang je wilt.
  • Om in aanmerking te komen voor de actie dient de inleg voor jouw lot succesvol geïncasseerd te worden.
Bestel tickets >

Tip: neem ook een kijkje op VakantieVeilingen.nl waar je al vanaf €1,- Zoo Parc Overloon kaartjes kunt aanschaffen.

zoo parc overloon tickets

Naast de actie vind je op deze pagina ook nog meer informatie over Zoo Parc Overloon openingstijden, de locatie en leuke sfeerimpressie van het park met mooie foto’s van dieren die er zoal te vinden zijn.

Bijzondere diersoorten

Met haar oprichting in 2000 is Zoo Parc Overloon nog een relatief jonge dierentuin.  In deze dierentuin zijn de dierenverblijven erg ruim en natuurlijk ingericht. Je vindt hier een aantal zeer bijzondere diersoorten zoals bamboemaki’s, witwanggibbons, cheetah’s en beermarters. Deze prachtige diersoorten maken een bezoek aan dit dierenpark meer dan de moeite waard.

Cheetah County

Een van de meest indrukwekkende hoogtepunten is Cheetah County. In dit gedeelte zijn drie zeer ruime biotopen gemaakt voor het allersnelste landdier op deze aardbol. Het is zelfs mogelijk om neus aan neus te staan met dit prachtige roofdier. Onder andere deze Cheetah County maakt een bezoek aan Zoo Parc Overloon een onvergetelijke ervaring.

In onderstaand overzicht vind je meer informatie over Zoo Parc Overloon openingstijden, foto’s en adresgegevens.

Foto’s

Hieronder staan een aantal prachtige afbeeldingen van de dieren die in de dierentuin leven. Elegante cheeta’s, een mysterieuze witte tijger en vele andere indrukwekkende diersoorten die je hier kunt bekijken.

Openingstijden

Zoo Parc Overloon is 365 dagen per jaar geopend!

1 januari t/m 30 april:
10.00 tot 17.00 uur

1 mei t/m 31 oktober:
09.30 tot 17.30 uur

1 november t/m 30 december:
10.00 tot 17.00 uur

*25, 26 en 31 december:
10.00 tot 16.00 uur


Locatie

Zoo Parc Overloon
Stevensbeekseweg 19-21
5825 JB Overloon